Изследователски център Спектър“: Патриоти за Валери Симеонов“ набира скорост Коалицията Патриоти

...
Изследователски център Спектър“: Патриоти за Валери Симеонов“ набира скорост Коалицията Патриоти
Коментари Харесай

„Патриоти за Валери Симеонов“ набира скорост

Изследователски център „ Спектър “: „ Патриоти за Валери Симеонов “ набира скорост

 

Коалицията „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) набира скорост. Това стана ясно от експресно изследване на политическите настройки за Евроизбори 2019, осъществено от Изследователски център „ Спектър “ в интервала 29 април – 4 май  и оповестено в медиите през днешния ден.

Изследването потвърждава, че акцията на „ Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) “, провеждана под мотото „ Вместо думи – дейности “ и учредена на срещи с хората - дава резултат и събира капацитет. Това е тъй като, акцията на обединението е учредена повече на прагматизъм, в сравнение с на  обещания, тук се приказва какво е свършено, а не какво ще се прави, разясняват социолозите.

Според изследването, с изключение на Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи, които безспорно ще имат свое посланичество в Европейския парламент, своите шансове имат и ВМРО-БНД, „ Демократична България – Обединение “, „ Патриоти за Валери Симеонов “ и Коалиция за България.

В патриотично-националистическия бранш се изостря конкуренцията сред ВМРО-БНД и „ Патриоти за Валери Симеонов “. Редом със мощния първичен старт на Вътрешна македонска революционна организация и интензивността на Джамбазки (4.2%), през първата седмица от акцията, листата, водена от водача на НФСБ Валери Симеонов, също набира скорост (4 %). На по-задни позиции към този момент остава „ Атака “ (1.2%), показват от Изследователски център „ Спектър “.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР